Голмайсторът на Левски: Дали ще играя аз, или Божинов зависи от Дерменджиев


Голмайсторът на Левски: Дали ще играя аз, или Божинов зависи от Дерменджиев
Снимка: Оф. сайт на Левски

1495 0

Голмайсторът на Левски и Първа Лига Станислав Костов сподели, че победата над Витоша е напълно закономерна с оглед на показаното между двата отбора, а освен това коментира и смяната на треньорския пост в клуба.

"Играхме по-добре, надиграхме тима на Витоша, вкарахме два гола и изпусхаме още много положения. Мисля, че победата ни е заслужена. Благодаря на съотборниците си, които ми подават страхотни пасове и моята работа е просто да реализирам. Това да съм голмайстор не е самоцел, защото най-важното е да печелим мачовете си, без значение кой бележи.

Стараем се да изпълняваме това, което той ни казва. Нов треньор, различни методи и изисквания има той, но всички се борим за благото на Левски. В момента в отбора има много нападатели, но ще играе този, който се намира в най-добра форма. Това заивиси изцяло от мен, Божинов и Буш, както и от господин Дерменджиев", сподели Костов.

Той коментира и следващия двубой на тима, който ще е срещу ЦСКА, а Костов сподели, че не се интересува дали ще вкара, а единствено от победата.

"Най-важно е да победим срещу ЦСКА, няма значение кой ще вкара и кой ще играе. Надявам се да зарадваме нашата великолепна публика. Левски задължава винаги да си на най-горното място. Искам победата, а що се отнася до първото място - имаме шанс да догоним Лудогорец", отсече играч №1 в мача на Левски. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички