France Football разкри трансферната сума, която Левски ще получи за Обертан


France Football разкри трансферната сума, която Левски ще получи за Обертан
Снимка: Официален сайт на Левски

5068 0

Голямата новина от последните 24 часа от българския футбол е раздялата на Левски с Габриел Обертан. "Сините" продадоха голямата си звезда в Ерзурумспор, който е на 17 място в турската Суперлига.

Все още се очаква единствено официалното потвърждение на трансфера, а във Франция разкриха каква сума ще получи Левски от трансфера. France Football информира, че столичани ще приберат малко под 2 млн. евро от продажбата на крилото. Договорът му ще бъде за 2 години и половина. Припомняме, че през 2017 година Обертан пристигна в Левски като свободен агент.

29-годишният футболист вчера е бил на самолета заедно с мениджъра си, но сделката не е завършена, тъй като от ръководството на Ерзурумспор са изключително натоварени.  Само вчера те са привлекли петима нови футболисти и е трябвало да оформят прехвърлянията им. Габриел Обертан се присъедини към Левски през лятото на 2017 година. С екипа на Левски записа 51 мача, в които отбеляза 5 гола. Последният бе при поражението от Берое в края на есенния дял на шампионата.

Това е поредната промяна в Левски в последните месеци, като вече се спекулира усилено с това кой е новият собственик на "сините" (вижте подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички