Двама треньори си тръгват от Левски?


Двама треньори си тръгват от Левски?
Снимка: Официален сайт на Левски

4865 0

Сериозни проблеми се оформят в школата на Левски. Двама от най-добрите треньори на подрастващите - Краси Петров и Йордан Петков, искат да напуснат своите постове. Причината е отношението на новия шеф на Детско-юношеската школа Йончо Арсов към тях. Двамата млади специалисти били недоволни от прекаленото високомерие, с което синът на Венци Арсов и внук на легендата на „сините" Йончо Арсов, се отнасял с тях.

Заедно с Петров и Петков школата на Левски може да напуснат и много от децата, които са съпричастни към своите наставници. Йордан Петков, който е бивш защитник на Славия, водеше тима до 19 години, докато Петров работеше с родените през 2006 години, пише "Меридиан мач". Недоволните родители са поискали разговор с изпълнителния директор на Левски Павел Колев, за да се обсъди деликатната ситуация, защото не искат Краси Петров и Йордан Петков да напускат.

Арсов се появи на „Герена" в края на юни.Той бе избран от Павел Колев за човек, който може да реорганизира и развие академията на клуба. Бившият помощник на Красимир Балъков в бургаския Черноморец е живял и работил в Германия, но очевидно не може да намери общ език с екипа, който управлява.

А кой играч на Левски бе избран за номер 1 на месец септември - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички