Делио Роси: Ще направя Левски отново силен отбор


Делио Роси: Ще направя Левски отново силен отбор
Снимка: Guliver/GettyImages

1465 0

Новият треньор на Левски Делио Роси заяви, че ще направи всичко възможно, за да направи столичани отново силен отбор, но не е магьосник и му трябва време. Той призна и, че е имало оферти от други клубове, но е избрал "сините".

"Имах и други оферти, от други оферти. Собственикът на клуба ми показа, че ме желае и иска да работи с мен и това ме накара да избера Левски. Не съм тук да давам обещания и собственикът не е искал това от мен. Той ме помоли да опитам да докарам нов стил игра и нови основи, от които отборът да тръгне нагоре. Аз не съм магьосник, но той ме помоли с работата си да опитам да постигна такова нещо. Мисля, че ще успея, надявайки се да имам време за работа. Не можем да искаме да тичаме, без да сме научили да ходим. Не знам колко време ще ми е нужно, но ще успея да направя Левски силен отбор", заяви Роси на пресконференцията за представянето му. 

"Искам винаги да търся победата, което е обичайно, но най-важното е когато отборът играе - да се вижда един стил на игра, който да бъде разпознаваем от феновете. От никой никакви съвети не съм получавал, ако трябваше да слушам някой, нямаше да правя нищо от това, което съм правил. Всички моменти и ситуации трябва аз да изживея и да съм отговорен за тях".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички