Буш е аут за Лудогорец, ето какво е състоянието на останалите контузени в Левски


Буш е аут за Лудогорец, ето какво е състоянието на останалите контузени в Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

1634 0

Треньорът на Левски Славиша Стоянович коментира състоянието на своите играчи преди важния мач с Лудогорец след седмица. Наставникът има проблем с контузени футболисти, но се надява голяма част от тях да се разрешат до следващата събота, когато е дербито. 

"Серджиу Буш е аут за Лудогорец – има контузия на коляното. 20-25 дни ще отсъства. Паулиньо също е под сериозна въпросителна. Обертан е доста по-добре, под контрол е на медицинската служба. Ривалдиньо ще трябва да се оперира. Останалите са ок. Трябва да намерим решения. Имаше играчи, които бяха преуморени, когато дойдох", заяви Стоянович пред "Дарик".

"Тежка ни е програмата, но няма как да избягаме от това. Всеки пети ден ще имаме мачове, ще трябва да ротираме, за да имаме свежест в редовете. Но това ще стане след Лудогорец. Знам, че всичко зависи от резултатите. Ако зависи от мен, ще остана до края на кариерата си. Опитваме се да не мислим много надалеч. Къщата се изгражда тухла по тухла", допълни още той. 

Съвсем скоро се очаква да бъде финализиран и новият договор на Габриел Обертан. Ето кога трябва да пристигне неговият агент в България

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички