Божинов: Явно Хубчев има проблем с мен и с Ники Михайлов


Божинов: Явно Хубчев има проблем с мен и с Ники Михайлов
Снимка: Официален сайт на Левски

3102 0

Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов сподели, че очаква с нетърпение двубоя срещу бившия си отбор Левски. Двата тима се изправят един срещу друг в събота от 20 часа. Той за пореден път демонстрира голямата си любов към "сините", но заяви, че иска да помогне и на настоящия си.

"Добре съм, здрав съм, имах проблеми, но отшумяха. Идва много важен мач за нас. Както за нас, така и за Левски. Лично за мен ще е хубаво да играя на любимия си стадион срещу любимата си публика. Който е по-добър, нека победи", каза нападателят пред "Дарик". 

"Обичта ми към феновете на Левски е голяма, клубът също го обичам, никога няма да отрека, че съм левскар. Благодаря, че имах възможността да играя в Левски, видях какво е да играеш в Левски и усетих какво е да играеш в този клуб, какво е публиката на Левски. Най-голямата публика, няма какво да си кривя душата. За мен е чест и удоволствие, че съм играл в такъв голям клуб и пред такива уникални фенове. Сантиментите си остават. Това е нещо нормално. Когато обичаш един клуб и публика, нормално да имаш сантименти, но ако ми се отдаде възможност. Да играеш срещу Левски и да вкараш на Левски на "Герена" е удоволствие. И като играя в Левски е уникално, и да играеш срещу Левски и вкараш, също е уникално. Ако ми се отдаде възможност, защо не."

Божинов напусна, след като за треньор бе взет Петър Хубчев. Според нападателя наставника има проблеми с него, както и с Николай Михайлов. "Аз проблеми лично с него нямам, явно проблемите са негови лично към мен, може би и към Ники Михайлов. Виждайки отношението към него, явно той има проблеми с нас, не аз. За какво да се обиждам? Аз не съм обиден, той има лично проблем с мен. И виждайки отношението му спрямо Ники, явно той има проблем с нас, а не ние с него. С времето феновете на Левски ще разберат и узнаят много неща, но нека тепърва оставим нещата такива, каквито са. Искам Левски да се върне, където му е мястото. Ще бъде тежко и трудно, но феновете са зажадняли за успех. Дано скоро видим Левски шампион". 

По-рано пък се появи информация, че скаути на няколко чуждестранни отбора следят изявите на Станислав Иванов от Левски - ето кои са те.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички