Божинов: Президентът на Левски ми разреши да тренирам с отбора, през зимата ще преговаряме


Божинов: Президентът на Левски ми разреши да тренирам с отбора, през зимата ще преговаряме

1351 0

Валери Божинов е готов да се завърне в Левски, разкри самият той пред италианския "Евроспорт". Вчера стана ясно, че българския нападател си е тръгнал от Лозана и има желание да тренира на "Герена".

Сега вече разкри, че е получил разрешение от президента на "сините", а за евентуална оферта може да се говори чак през зимата. "Офертите не идват, докато си пиеш кафето, трябва да ги заслужиш. Президентът на Левски ми даде разрешение да се подготвям с отбора. Познавам треньора Делио Роси, знам добре италиански език. През януари ще преговаряме", сподели Божинов. Двамата с Роси работеха заедно в Лече и именно той даде път на българина е големия футбол.

 "Треньорът на Лозана Челестини ми звънеше всеки ден. Приех, защото той имаш план за бъдеще в Европа. Отборът обаче не тръгна добре, потъна надолу в класирането. Нямаше добри резултати и използваха мен като изкупителна жертва. Виждаха ме като спасител, но не мога да направя нищо сам, без отбор около себе си", каза Божинов за престоя си в Лозана, който бе 13-ият отбор в неговата кариера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички