Билетите за Левски - ЦСКА вече са в продажба


Билетите за Левски - ЦСКА вече са в продажба
Снимка: БГНЕС

1850 0

Левски обяви в продажба билетите за срещата с ЦСКА тази събота (29 април) от 17 часа на Националния стадион "Васил Левски". Както и в предходната среща, "сините" не назовават името на съперника, а ги наричат "гостите", тъй като Левски е символичен домакин.

Ето и съобщението на сайта на "сините":

Продажбата на билети за мача от 4-ти кръг на Първата шестица на ППЛ стартира днес в мрежата на Тикетпро (с мрежата от партньорски каси може да се запознаете ТУК: http://www.ticketpro.bg/jnp/ticket-outlets/index.html), бензиностанции OMV, официалния магазин на ПФК ЛЕВСКИ на стадион "Vivacom Арена Георги Аспарухов" и магазина на НКП на бул. „Тодор Александров“ 23.

Цените на пропуските за привържениците на Левски са както следва:

Сектор А: 12 лв.

Сектор Б: 5 лв.

За гостите цените на билетите са, както следва:

Сектор В: 12 лв.

Сектор Г: 5 лв.

В деня на мача, 29.04, билети ще се продават от 12:00 часа на касите на Националния стадион "Васил Левски" за феновете на Левски откъм "Гурко" и "Синьото", а за гостуващите - на каси на "Ариана" и стадион "Българска армия".

Предстоящата среща е с начален час 17:00, а вратите на Националния стадион ще отворят в 15:00 часа.

Обръщаме внимание на притежателите на абонаментни карти за стадион „Vivacom Арена Георги Аспарухов“, че те важат и за двубоя на стадион „Васил Левски“.

За улеснение на тези от вас, които ще са в ролята на придружители и ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането на стадион "Васил Левски". (Може да изтеглите и попълните документа от ТУК!).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички