БФС промени началния час на първото дерби Левски - ЦСКА за 2019-а


БФС промени началния час на първото дерби Левски - ЦСКА за 2019-а
Снимка: Официален сайт на Левски

2663 0

Спортно-техническата комисия към БФС промени началния час на дербито между ЦСКА и Левски, което ще се играе на 24 февруари (неделя) на Националния стадион "Васил Левски".

Двубоят от 23-и кръг на Първа лига между "сини" и "червени" ще започне в 13:00 часа, вместо в 14:45, както беше обявено първоначално. Левски е символичен домакин в мача, а промяна е направена по предложение на компанията, носител на правата за първенството.

ПОРТУГАЛЕЦ ЗАМЕНЯ КИРИЛ ДЕСПОДОВ НА "АРМИЯТА"?

Преди подновяването на първенството ЦСКА се намира на втора позиция, изоставайки с 6 точки от лидера Лудогорец. Левски е трети, с 4 точки по-малко от "червените" и с 10 от разградчани. И двата тима ще излязат на терена без най-големите си звезди - Левски продаде Габриел Обертан на турския Ерзурумспор, а ЦСКА трансферира Кирил Десподов в италианския Каляри.

В първите два мача след подновяване на първенството Левски е домакин първо на Локомотив Пловдив, а след това и гост на Витоша Бистрица. В първия си официален двубой за 2019-а година "червените" имат гостуване на Черно море, а след това са домакини на Ботев Враца.

Защо Обертан е поискал да напусне Левски - четете в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички