А сега накъде?


А сега накъде?
Снимка: БГНЕС

2942 0

Следващите няколко месеца са от изключителна важност за бъдещето на Левски. Това бе едно от малкото неща, които станаха ясни след провелата се среща между фенове и ръководството на „сините” в лицето на Диана Иванова и Красимир Иванов.

Срещата не се оказа особено ползотворна, а основната тема бе финансирането на тима и задълженията, които има. Феновете в залата показаха, че са изключителни гневни и разочаровани от случващото се в тима и дори не позволиха на Иванов да представи подготвената презентация за срещата. Голямата част от въпросите, поставени от феновете, всъщност бяха много адекватни за случващото се. Например: каква част от тези 26 млн. лева задължения са краткосрочни, към кого са тези задължения и кога могат да попречат за нормалното функциониране на тима?

Клубът е обезпечен финансово до края на настоящия сезон, но след това накъде? На всички, които са поне малко запознати с материята ще разберат, че един клуб, който е затруднен финансово, чийто стадион е празен и няма ясна концепция много трудно може да привлече спонсори. Това се опитаха и да обясняват двамата управници от Левски, които понесоха не малко обиди и гневни реакции от страна на привържениците. Гневът се стовари именно върху тях, просто защото никой друг не се показа, за да обясни какво се случва.

Срещата вече мина - когато и емоциите от нея отминат, всеки ще трябва да помисли може ли да преглътне собственото си его в името на отбора. Ролята на феновете в момента е да покажат, че са зад отбора, да го подкрепят във всеки мач и да не допускат моментното състояние на клуба да ги разединява още повече. Всъщност единственото позитивно нещо, което може да се постигне от създалата се ситуация, е феновете да решат да се обединят в името на Левски.

Времето е показало, че нищо добро не може да очаква един клуб, ако феновете не успеят да преглътнат своите различия в името на идеята, която следват. Сигурна съм, че всеки „син” фен има своята любима история, своя любим мач на тима и незабравими спомени, които чака да бъдат повторени. Сега е времето не само за мечти, но и за действия, единствено и само за Левски…

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички