25-годишен футболист на Левски: За отбора съм склонен винаги да помагам, където и да е


25-годишен футболист на Левски: За отбора съм склонен винаги да помагам, където и да е
Снимка: Levski.bg

2201 0

25-годишният атакуващ футболист на Левски - Илиян Стефанов, говори пред журналисти при завръщането на "сините" от зимната подготовка в Турция.

Коментар за лагера

"Лагерът беше пълноценен, съумяхме да изпълним това, което искаше треньорът. Всичко, което той изискваше като игрова обстановка, го постигнахме. Очаквам да се представим много добре и по най-бързия начин да се нагодим към по-различното време, което е тук и към терените, които не са толкова добри", започна Стефанов, цитиран от "БТА".

Илиян Стефанов

"Във футбола постоянно се разделяме с футболисти, местата се запълват. Ние ще се опитаме да помогнем на тези, които са дошли, за да влязат по най-бързия начин. Друг, който си тръгва, да е за добро", каза той по отношение на входящите и изходящите трансфери.

Мнение за осемте контроли

"Беше добра идея да се играят повече мачове по време на подготовката, тъй като по време на сезона си ограничен откъм смени, не всички футболисти играят. Полезно е за самите нас да натрупаме игрови минути и да си върнем формата, други да надскочат себе си", обясни футболистът на Левски, който записа 301 минути (14 мача и 1 гол) по терените от началото на сезон 2023/24.

"За отбора съм склонен винаги да помагам"

"Аз съм много амбициран, лагерът мина доста добре за мен, с треньора постоянно си комуникираме. Той каза какви са изискванията му към мен, аз ги изпълнявам, помага ми да правя неща, които са ми малко по-трудни. Играя и на позиции, различни от моята, например като централен нападател, но за отбора съм склонен винаги да помагам, където и да е", категоричен бе Илиян Стефанов.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Николай Костов направи обобщение на лагера на Левски, коментира новите футболисти и отрони няколко думи за Уелтън!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички