Затварят "Армията" за основен ремонт в сряда


Затварят "Армията" за основен ремонт в сряда
Снимка: БГНЕС

932 0

В ЦСКА взеха решения да направят основен ремонт на „Българска армия“, който ще започне възможно най-бързо.

Засега планът е стадионът да бъде затворен непосредствено след домакинския мач със Сливнишки герой от междинния кръг, който ще се играе на 27 април (сряда).

След това до края на сезона „червените“ имат още само два домакински мача, които трябва да се играят на съседния „Васил Левски“.

Ръководството на клуба води преговори за пакетна цена на наема на Националния стадион за срещите с Балкан (Варвара) и Миньор (Перник), като ще се опита да си издейства отстъпка. Христо Янев и помощниците му също държат младите им играчи да изиграят поне един мач на „Васил Левски“ преди финала за Купата на 25 май, информира "Меридиан мач".

Ремонтът на „Армията“ засега предвижда пълна подмяна на тревното игрище, както и реконструкция на трибуните. Това ще е един от козовете на ЦСКА за участие във Висшата лига. В момента вече тече ремонт на базата в Панчарево.

Междувременно се очаква Христо Янев да даде почивка на голяма част от героите срещу Берое в мача с Германея днес. Съперникът е един от най-слабите в Югозападната „В“ група и спортно-техническият щаб не иска да рискува здравето на някои от основните футболисти, а държи да продължи и линията на налагане на младите играчи.

Така по всяка вероятност извън състава ще останат Ангел Грънчов, Йордан Йорданов, Самир Аясс, Станислав Маламов, Преслав Йорданов. Много вероятно е капитанът Борис Галчев отново да изведе тима по собствено желание да не пропуска срещата.

Компанията на терена трябва да му правят Петър Витанов, Павел Головодов, Александър Александров, Виктор Райчев и Костадин Хазуров. Възможно е е като резерва да влезе и младият Айкут Рамадан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички