Защитник премисли за трансфер в ЦСКА след отложен полет


Защитник премисли за трансфер в ЦСКА след отложен полет
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1869 0

Отложен полет е осуетил трансфер на ЦСКА. Полският централен защитник Войчех Гола е трябвало да пътува до София в сряда, за да подпише 3-годишен договор с "червените". Гола е имал директен полет от Берлин до столицата ни в следобедните часове. Той се е качил в самолета заедно със своя агент, но машината така и не е излетяла. След двучасово изчакване пътуването до София е било отменено и това е довело до провала на преминаването на Гола в ЦСКА, пише "Тема Спорт".

Бранителят през последния сезон е играл за НЕК Ниймеген заедно с новото попълнение на "червените" Жанио Бикел.

Популярният полски журналист Кжицоф Становски (Przeglad Sportowy), който има 215 000 последователи в социалната мрежа Twitter, пише, че веднага след отложения полет бранителят е получил обаждане от Шльонск Вроцлав. И е решил, вместо да подпише с ЦСКА, да премине в клуба от родината си. Защитникът още не е представен официално, но медиите в Полша са категорични, че той ще подсили Шльонск от новия сезон.

Изглежда, че Борис Секулич е бил резервен вариант на столичани и те са се насочили към него след провала с Войчех Гола. Полякът е на 26 г., като през последните 3 години е бил част от холандския НЕК Ниймеген, а преди това е играл 4 сезона за Погон Шчечин. Има и 1 мач за националния отбор на Полша.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички