Защитник на ЦСКА със съмнение за тежка контузия


Защитник на ЦСКА със съмнение за тежка контузия
Снимка: БГНЕС

1177 0

Защитникът на ЦСКА Александър Бранеков е със съмнения за тежка контузия. Снощи в мача срещу Варвара той беше заменен принудително в 26' при победата на "червените" с 2:0, като бившият капитан на Локо (Сф) изпитва сериозни болки в коляното.

Той получи травмата си при изчистване на топката, при което срещна крака на съпенриков футболист. Днес се очаква Бранеков да мине по-обстойни прегледи и да се разбере какво точно е състоянието му.

Отборът пък получи ден по­чивка, като подновява тре­нировки утре. В следващия мач в неделя - срещу Пирин (Гоце Делчев) на "Армия­та", се очаква в състава да се завърне друг бранител - Ан­гел Грънчов. Той лекуваше дълго време контузия, но почти сигурно ще излезе ти­туляр срещу неврокопчани. В стартовия състав се очак­ва да се завърне и крилото Александър Александров, кой­то може да замени Николай Цветков. Бившият флангови играч на Миньор (Перник) игра 20 минути срещу Балкан.

До края на тази седмица пък друго крило - Станислав Маламов, би трябвало да за­почне тренировки наравно със своите съотборници. Той също както Грънчов и Александров се възстановя­ваше продължително от травма. Маламов обаче ня­ма да играе срещу Пирин (Го­це Делчев), а ще получи шанс за изява при визитата на Миньор (Перник) в края на ме­сеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички