Заради... размножителен период: Сроковете вече притискат ЦСКА за "Българска армия"?


Заради... размножителен период: Сроковете вече притискат ЦСКА за "Българска армия"?
Снимка: Lap.bg

8936 0

Все още се чака по-сериозно развитие около старта на реконструкцията на стадион "Българска армия". Феновете на ЦСКА и всички около клуба се надяват възможно най-скоро да започне събарянето на съоръжението в този му вид.

От ЦСКА имат срок за събарянето на "Българска армия"

Скоро трябва да има развитие на стадион "Българска армия"

Още: Генка Шикерова ядоса феновете на ЦСКА с изказване, а Кюстендилеца бързо отвърна

От "Тема спорт" съобщиха, че се очаква това да се случи в рамките на 100 дни, като от клуба вече са избрали фирмата, която ще се заема с бутането. От четирите оферти е избрана тази, която е най-добра във финансово отношение и която е предложила най-кратък период за събаряне.

Именно от там са дали като срок въпросните 100 дни. Оптимистичните прогнози около клуба са до края на месеца да се започне, а краят да дойде до средата на май.

Може да се появи и неприятен проблем, ако срокът не бъде спасен. От общината изискват да няма строително-монтажни дейности в парк "Борисова градина" след това, тъй като започва размножителният период за флората и фауната, пише още изданието.

В началото на следващия месец се очаква да започне изграждане на обходните пътища за техниката, която ще влиза на "Армията". Демонтирането на седалките пък вече е започнало. Вече е известно, че осветлението ще бъде преместено на базата в Панчарево. Пилоните и лампите ще са на новия тренировъчен терен над бунгалата.

Още: Падат неясноти в ЦСКА около "Армията": Там има "таен" коридор под терена - къде води?

Докато не бъде готов новият стадион, "армейците" ще домакинстват на Националния стадион. Старши треньорът на ЦСКА Ел Маестро вече сподели очакванията си за "Васил Левски".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички