Заподозряха вътрешен рекет срещу Александър Томов


Заподозряха вътрешен рекет срещу Александър Томов

1983 0

В ЦСКА заподозряха вътрешен рекет срещу ръководството и в частност срещу Александър Томов, пише "Стандарт". За пореден път в седмицата, в която трябва да бъдат платени заплати, се появиха информации за финансов бунт при "червените".

Към момента играчите нямат основания да претендират за забавени суми. Дължат им се декемврийските заплати, но срокът изтича на 25 януари, неделя. Ревовете към медиите имат една цел - да притиснат максимално главния акционер, който, не е тайна, се справя трудно с издръжката и често закъснява.

Според източник на изданието обаче Томов отдавна е разкрил номера. Нещо повече, още в ранната есен той побеснял от поредната заплаха и наредил на Стойчо Младенов да изгони още през декември двама от организаторите. Треньорът обаче го ударил на молби и увещаване как това може да разбие съблекалнята насред победната серия.

"С едно или две изключения никой в България не взима парите навреме. Някои хора трябва да се засрамят. Служителите и треньорите в ЦСКА, които получават смешни заплати в сравнение с първия отбор, чакат по няколко месеца", сподели източникът на "Стандарт".

Разбира се, в ръководството отчитат и своята вина, тъй като дават по 10-15 хиляди лева заплати на играчи, които нямат реално никаква цена. Някои от тях пробваха да си намерят нови клубове, но никой не се нави да им дава дори и половината от договореното в ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички