Започна ремонтът на Сектор "В" на "Армията"


Започна ремонтът на Сектор "В" на "Армията"
Снимка: БГНЕС

955 0

ЦСКА стартира вчера ремонта на сектор В на стадион "Българска армия". Дейност по трибуната започнаха няколко работници, които се заеха с отстраняването на счупените седалки и подмяната им с нови.

Това е едно от предписанията, които общината даде на клуба. Друг важен ремонт по сектора ще е укрепването на бетона на някои места, най-вече около стълбищата.

ЦСКА подготвя и цялостен ремонт на "Армията", но това ще се случи на по-късен етап, когато стане ясен статутът на базата, пише "Тема Спорт".

След като завършат дейностите по сектор В, ще мине втора комисия на общината, която трябва да лицензира трибуната. Ремонтът й със сигурност ще бъде завършен навреме за полуфиналните мачове с Берое от турнира за Купата на България.

Първият двубой в Стара Загора е на 6 април (сряда), а реваншът на "Армията" е на 21 април (четвъртък). И двете срещи са планирани да започнат в 20:00 часа.

Бригадата работници в сектор В пък се оказаха фенове на ЦСКА, като гарантираха: "Всичко ще е готово за мача с Берое и сме сигурни, че ще ги отстраним".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички