Заплахи за Моци от "Армията"


Заплахи за Моци от "Армията"
Снимка: БГНЕС

1871 0

Феновете на ЦСКА се заканиха да посрещнат подобаващо на „Армията" румънеца Козмин Моци. Защитникът се изказа доста нагло и обидно към съперника след загубата от Верея, пише "България днес".

Моци се оплака как реферите не дали дузпи за неговия отбор в последните два мача и видя тенденция срещу Лудогорец, въпреки че клубът вече с години се радва на съдийски комфорт. Румънецът нарече съперника „оня отбор, който не го знам -Литекс, Етрополе".

„До края на сезона не искаме нито една дузпа - каза Моци. - Нека ги дават на този отбор, който не го знам - Литекс, Етрополе. Всяка година печелим първенството с 15-20 точки и това не е заради съдиите, а защото сме най-добрите в България. Сега се вижда тенденция и това не е нормално."

В отговор „червените" фенове засипаха с псувни и закани Моци в социалните мрежи. Те дори създадоха събитие за 14 декември „Да изкъпем с плюнки румънския изтърсак".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички