Задават се промени в състава и схемата на игра на ЦСКА, след привличането на новите в отбора


Задават се промени в състава и схемата на игра на ЦСКА, след привличането на новите в отбора
Снимка: cska.bg

3273 0

Пълна промяна се очаква в ЦСКА, поне според очакванията на колегите от "Меридиан Мач". Техните предвиждания за промяна са свързани както с изпълнителите, така  и със схемата на игра.

Според очакванията , румънският специалист ще затвърди схемата 4-1-4-1, а в нея няма да има място за любимците на освободения Христо Янев - Преслав Йорданов и Борис Галчев.

С привличането на триото - Джордан, Пинто и Педро, Йорданеску е запълнил последните дупки от пъзела, който смята на нареди на „Армията".

ЦСКА официално представи новите си звезди. Ето първите им изказвания

Той ще използва Пинто за мястото пред четиримата в защита и зад четиримата в центъра. Педро пък ще влезе в карето от атакуващи футболисти, които ще действат зад централния нападател. То ще бъде допълнено от Виана, Шимао и Арсенио.

Така Йорданеску ще изгради солиден вал от изцяло португалски футболисти, което със сигурност ще помогне за бързата им адаптация и към отбора, и към футбола в България.

След 2 години отново ще гледаме Вечно дерби

Към днешна дата Джордан е без алтернатива за поста на централния нападател. Той е далече от най-добрата си форма, но е ясно, че притежава класа.

Възможно е в първите мачове след паузата Джордан да е сред резервите, но това ще е временно, докато влезе в час. Ако това стане, атаката на „червените" най-вероятно ще се води от друг чужденец - Кулма, който е доста поливалентен в атака.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички