Вътрешна война на "Армията" заради емблемата


Вътрешна война на "Армията" заради емблемата
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1614 0

Голяма част от феновете на ЦСКА-София приветстваха юбилейната емблема, но дадоха много съвети какво да се промени. Привържениците на „червените" дори влязоха в откровени пререкания помежду си, като някои от по-крайните мнения във форума на клубния сайт дори бяха изтрити от администратора.

Работата на внука на Александър Манов -Александър Виденски, която е траяла цели 6 месеца, явно не е професионална. Принципът при емблемите, графичните лога и дизайните е към опростяване, изчистване и стилизиране на детайлите, докато тук те са претрупани, феновете се дразнят най-много от двете дати 1948 и 2018 (които дори напомнят на некролог), от червената петолъчка, която съветват да бъде заменена от плоска звезда, и от повторението на венците, пише "Меридиан мач".

Някои не разбират и мотива от песента „Още от дете...", тъй като нито един клуб в света не си е позволявал да изтипоса на клубния си символ фенска песен и то от последните години, което няма нищо общо с историята и традицията.

В самия текст дори има правописна грешка, тъй като няма основание да има запетая след дете. Тя може да се допусне, само ако приемем, че това е поезия, но дори и тогава, тя натежава и не стои добре на емблемата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички