Всички в ЦСКА отнесли глоби след резила срещу Черно море


Всички в ЦСКА отнесли глоби след резила срещу Черно море
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3506 0

Ръководството на ЦСКА е взело решение да глоби всички футболисти от първия отбор, които в събота паднаха тежко от Черно море с 1:3. Лично собственикът Гриша Ганчев е настоял за това, като също директорите и треньорите в клуба са санкционирани.

От началото на сезона "червените" изненадват с постигнатите резултати. Те имат само точка в актива си след равенството с Етър в първия кръг и шефовете на отбора са притеснени, че от фаворит за титлата, ЦСКА се е превърнал в отбор, който трудно може да претендира за място в Топ 6, пише "24 часа".

Новият треньор на ЦСКА Люпко Петрович пък взе решение да "скрие" игачите преди мача с Осиек в Лига Европа. Сърбинът се надява по този начин да вдигне духа в отбора след резила във Варна. Очаква се капитанът Николай Бодуров да бъде върнат сред 11-те след слабите изяви на Нуно Томаш, а Дарио Фабрини е напълно готов за предстоящата битка с хърватския тим.

Вчера ръководството на отбора от "Българска армия" се похвали с привличането на централен защитник с огромен опит в Примера Дивисион. Повече по темата четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички