Високомерие е една от причините за провала на Йорданеску в ЦСКА


Високомерие е една от причините за провала на Йорданеску в ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1430 0

Една от причините за провала на Едуард Йорданеску в ЦСКА-София е проявяваното от треньора високомерие и английския език, който той използвал при общуването с всички в отбора, научи „Меридиан Мач".

Румънският треньор е водил заниманията и разборите на английски без преводач, а на най-говоримия в света език е поставял и тактическите задачи на футболистите си. Това е изолирало немалка част от отбора, които определено не разбирали добре Йорданеску и не можели да участват пълноценно в занимания. Така в отбора се е получил естествен подбор, което е и причината в ерата „Йорданеску" титулярният състав да бъде изграден предимно от чужденци.

С указанията на румънеца не са имали проблеми само някои от родните футболисти, сред които Станислав Манолев и Божидар Чорбаджийски, но езиковата бариера е попречила на редица други, като отстранения временно от тима Борис Галчев, Кристиян Малинов, Александър Дюлгеров, Пламен Гълъбов и Кирил Десподов.

Както е„ известно, Йорданеску си тръгна от „Армията" по взаимно съгласие и няма нито да получи неустойка, нито той да плаща на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички