ВИДЕО: Симеон Александров: Ще покажа, че ЦСКА не ме взе случайно


ВИДЕО: Симеон Александров: Ще покажа, че ЦСКА не ме взе случайно
Снимка: YouTube: CSKA Sofia FC

3611 0

Едно от последните нови попълнения на ЦСКА - Симеон Александров, сподели впечатленията си от тима от "Българска армия". Пред клубната телевизия на "армейците" 18-годишният талант разкри за изненадата и честта да носи червената фланелка.

"Започнах на 8, когато отидох в школата на Локомотив Пловдив. Оттам тръгна всичко. Играх добре и по-късно Септември ми изпрати покана. Не знаех дали мога да направя стъпка към София, защото е много тежко да оставиш семейството си, да живееш сам на 12 години. Реших да я направя и съм много доволен", заяви нападателят. 

"Направих много добри игри тук и спечелих доверието на отбора, което беше най-важното за мен. След това се приближих към мъжкия футбол, където не ми беше изобщо лесно. Отличавам се с това, че съм много пъргав, бърз и техничен. Не ме е страх да играя 1 на 1 и да преодолявам даден играч. 

Семейството ми помага много. С тяхната подкрепа съм стигнал дотук и трябва да съм им много благодарен. Не можах да живея много с тях - 10-11 години и преминах в София. Това обаче ми помага от футболна гледна точна, защото, ако искам да стана футболист, трябва да жертвам някои неща. 

Те се радваха много, защото ЦСКА е много голям клуб и е много голям успех за мен, че ме поискаха. Не съм очаквал, защото в главата ми беше само да покажа добра игра и постоянство, което е най-важното във футбола. Ако нямаш постоянство, няма да те иска нито един отбор.

Когато разбрах за ЦСКА, бях в шок. Казах си 'Толкова голям отбор да иска 18-годишен'...Бях много радостен. Това няма как да се обясни с думи. Нямах колебания. Замислих се, че тук има много добри футболисти и ще ми е много по-трудно. Трябва да започна всичко отначало. Да спечеля доверието на треньора и ръководството, за да имат те уважение и доверие към мен, за да ме пуснат и да покажа качествата си.

На тренировки трябва да давам 120% от себе си, за да намеря място в отбора. Тук конкуренцията е много голяма и тя те прави все по-добър. Няма друга опция. Радвам се, че ще надградя тук. 

Очакванията ми са да покажа, че ЦСКА не са ме взели случайно и че заслужавам да играя с добри игри, голове и асистенции. Бях много радостен, защото не знаех как точно ще ме приемат феновете, тъй като съм много млад. Приеха ме много добре, за което съм много радостен и мотивацията ми е на макс. Това е най-важното. 

Ръководството също ме прие добре. От мен се очаква да покажа добра игра. Винаги съм си мечтал за големи неща. Едната ми мечта - да играя в един много голям отбор, се сбъдна. Предстои да направим нова стъпка", допълни още той.

Ето за колко години Александров подписа с "армейците"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички