Венци Василев: Стойчо ме взе в ЦСКА за бек


Венци Василев: Стойчо ме взе в ЦСКА за бек
Снимка: http://www.cska.bg

2272 0

Бранителят на ЦСКА Венцислав Василев разказа интересни подробности около идването си на "Армията" в началото на 2013 г. и престоя в кипърския Арис Лимасол. Той сподели и основната си цел - да се представя все по-добре с червения екип.

"В ЦСКА преживях доста тежки моменти през изминалите близо две години, но нито за момент не съм мислил да се откажа. През лятото на 2013 година беше доста тежко, бяхме останали 4-5 момчета - аз, Карачанаков, Чочев, Грънчов... Надявахме се да се появи някой и да спаси клуба. За щастие това стана в лицето на господин Младенов и господин Томов", заяви Василев пред cska-live.tv.

"Изкарах близо две добри години в Кипър. Там израснах най-много. Бях сам и мислех само за футбола и как да се развия максимално. Когато отидох в Арис, отборът си търсеше защитници, защото отзад беше много зле. Допускаше голям брой голове. Мен ме налагаха като централен бранител и престоят ми не беше лош. После в ЦСКА Стойчо Младенов ме взе за бек. Той ми каза, че ще разчита на мен точно в тази зона. Но пък си тръгна дни след като подписах и Милен Радуканов ме пускаше като централен защитник. Сега обаче нещата пак се върнаха както преди и на мен ми е добре", каза още Венци.

"Похвалите на Стойчо Младенов към мен са голяма отговорност. Трябва да оправдая доверието му. Има закъснения на заплатите, но те са минимални и в рамките на нормалното. А и ръководството ни предупреждава, когато има забавяния", добави Василев.

"С всеки мач и победа трупаме все повече увереност. Събраха ни се доста добри игри в последно време и се надявам, че ще задържим инерцията. Длъжни сме да го направим заради нашите фенове", категоричен бе юношата на Миньор Перник, който даде отлична асистенция на Серджиу Буш по време на дербито с Левски (3:0).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички