Велизар Димитров: Един ден със сигурност ще се върна в ЦСКА


Велизар Димитров: Един ден със сигурност ще се върна в ЦСКА

3551 0

Един от емблематичните футболисти на ЦСКА в последните две десетилетия Велизар Димитров заяви, че със сигурност ще се завърне на "Българска армия" някой ден. Бившият футболист, в момента работи като скаут в Металург (Донецк) и в престоя си в България даде интервю пред TV7.

"Един ден със сигурност ще се върна в ЦСКА. Това е отбора на сърцето ми. Вчера беше много приятно и изключително се радвам. Дойдоха много хора, от много време мечтаех така да видя "Армията". Получи се много хубава контрола. Имам идея за бенефис, но ще говорим когато му дойде времето. Подобен двубой ще бъда само заради феновете. Искам да поканя треньори, с които съм работил, футболисти, с които съм играл" - каза Вили.

Той говори и за настоящето положение на "армейците".

"Няма поводи за притеснение в ЦСКА. Нещата не са цветущи, не е тайна, но на целия фон в държавата, има светлина в тунела. Отборът играе стабилно, резултатите са добри. Дай Боже да дойде спонсор и тогава ще може да се мисли за солидно израстване. Лудогорец е класа над другите и ние трябва да се стремим да ги настигнем. Но е нужно търпение, не всичко трябва да става на всяка цена. Ситуацията, откогато аз играх, е коренно различна. В момента няма класни чужденци като Тиаго Силва, Мурад Хидиуед и т.н. В момента ЦСКА може да си позволи само свободни агенти" - каза още бившият национал.

Той коментира и победната серия на ЦСКА над големия съперник Левски в "А" група. "Армейците" вече имат пет поредни успеха над големия съперник.

"ЦСКА използва факта, че Левски не е на нужното ниво и за това ги бием редовно. Освен това има психологически фактор – при нас лъха самочувствие, а при Левски нещата са доста подтиснати. Този подем трябва да го задържим, за да продължи победната серия" - добави Димитров.

Велизар Димитров бе футболист на ЦСКА от 2002-ра до 2008-а година. За този период той е взел участие в 139 мача, в които е отбелязал 52 гола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички