Васил Божков заедно с Бойко в Баку


Васил Божков заедно с Бойко в Баку
Снимка: БГНЕС

1885 0

Васил Божков, който се ангажира на 100% с ЦСКА, е заедно с премиера Бойко Борисов в Баку. Там двамата присъстваха на церемонията по откриването на Европейските игри, която се състоя в петък вечерта.

Министър-председателят и бизнесменът са се видели за кратко преди началото на церемонията вчера, като не е ясно какво са обсъждали.

В петък Борисов обяви, че държавата е направила достатъчно компромиси на ЦСКА, свързани с отлагането на събирането на данъците. Клубът е без лиценз за А група заради над 10 млн. лв. дълг към НАП.

Иначе в Баку е и спортният министър Красен Кралев. Не е изключено визитата на Божков да е именно с цел заключителни разговори около легитимността на новия футболен проект. Борисов и Кралев са и хората, от които зависи на кого да бъдат дадени "Армията" и базата в Панчарево.

Запознати твърдят, че Божков и Ганчев имат зелена светлина и в понеделник новият ЦСКА ще бъде официализиран. Екипът на двамата бизнесмени вече е изпипал всички детайли и “армейците” ще участват в “А” група.

Говори се, че треньор ще е Красимир Балъков. Божков и Ганчев пък ще осигурят нужните средства за селекция на наставника и още в първия си сезон ще се опитат да спечелят титлата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички