Вальо Илиев отказва да е шеф, спрягат Светльо Петров за поста


Вальо Илиев отказва да е шеф, спрягат Светльо Петров за поста
Снимка: Петко Налбантов/БГНЕС

1399 0

Бившият футболист и помощник-треньор на ЦСКА Светослав Тодоров е бил предложен за спортно-технически директор на клуба от новия сезон. Възможността за евентуално негово назначаване е била дискутирана на "Армията" през последните дни, но тази опция е малко вероятно да се реализира, пише "Тема Спорт".

До идеята за връщането на Петров в клуба се е стигнало, след като Валентин Илиев на този етап е бил категоричен в намерението си да продължи състезателната си кариера поне още един сезон. Именно Вальо бе гласен за спортен директор от лятото, но засега той не е дал положителен отговор. Затова вече се спрягат и други имена за поста, сред които и това на Петров.

Според изданието вариантът със Светльо Петров ще бъде отхвърлен, тъй като той не е добре приет от доста хора на "Армията". Петров се дискредитира сериозно с работата си в Добруджа и с конфликта, в който влезе със Светослав Тодоров. Липсва му и управленски капацитет.

Юношеският национален селекционер Александър Димитров пък е лансиран за старши треньор от лятото. Тази опция също се очаква да бъде отхвърлена.

За завръщане на "Армията" се спряга бившият международник в клуба Илия Илиев-Илийката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички