Валентин Антов вдигна цената си четворно за година


Валентин Антов вдигна цената си четворно за година
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

3174 0

В последно време защитникът на ЦСКА Валентин Антов е вдигнал цената си заради своето представяне, информира "Меридиан мач". От два мача 18-годишният футболист е титуляр в състава на ЦСКА, а в понеделник той получи дебютна повиквателна от Петър Хубчев за националния тим, като преди това дори нямаше мач за младежкия отбор.

Възходът на Антов, който бе избран за най-проспериращ роден играч за миналата година, е отчетен и от авторитетният сайт за трансфери transfermarkt.de. Само преди година цената на племенника на Анатоли Нанков бе 100 000 евро. След като Нестор Ел Маестро започна да го налага през този сезон, но като вътрешен халф, цената му скочи на 250 000 евро.

Настоящата му стойност обаче е почти двойно по-висока - 400 000 евро. Тя би нараснала още, ако той дебютира срещу Черна гора или Косово. През този сезон най-младият капитан в историята на ЦСКА има 10 мача в Първа лига, 2 за Купата на България, както и 5 участия в Лига Европа. Преди 2 години английски тим е бил готов да извади и по-голяма сума за младока. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички