В Горна Оряховица ще гледат ЦСКА срещу 3 лв.


В Горна Оряховица ще гледат ЦСКА срещу 3 лв.

2034 0

Контролата Локомотив (Горна Оряховица) - ЦСКА в събота ще бъде излъчена по интернет телевизията cska-live.tv. Проверката е с начален час 14:30 и ще се състои в железничарския град. Тя ще получи директно отразяване и от местните кабелни телевизии.

За последно двата отбора са играли помежду си преди повече от 19 години - на 10 юни 1995 г. отново в Горна Оряховица, като срещата завършва 2:2, но Локомотив отпада от елита и оттогава не се е завръщал в него. В първия мач от сезона ЦСКА печели с 5:1 на "Армията".

От втородивизионния клуб, който се намира на трето място след Монтана и Пирин (Бл), са обявили, че ще поемат всички разходи на армейците за нощувка и храна в предстоящата среща. Лидерът в А група ще пристигне в Горна Оряховица в петък вечерта, като ще бъде настанен в хотелски комплекс в Арбанаси.

Любопитното е, че ще се плаща за вход - по 3 лева, и именно така Локо ще компенсира отчасти разходите си по контролата, пише "Тема Спорт". На полувремето пък ще се разиграе томбола съвместно с популярна родна марка бира, като подаръците ще включват кенове пиво и футболни артикули.

Главен съдия на мача ще е Георги Давидов от Велико Търново.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички