В ЦСКА се надяват на преференциални условия при вземането на базите


В ЦСКА се надяват на преференциални условия при вземането на базите

877 0

Спортният директор на ЦСКА-София Пламен Марков коментира актуалната тема около базите на ЦСКА. Той изрази надежда, че ще получат стадион "Българска армия" и Панчарево при преференциални условия, ако спечели търга за дългосрочното им ползване. Очаква се съвсем скоро да бъде насрочен въпросният търг, към който интерес проявяват и от третодивизионния ЦСКА 1948. 

"В най-скоро време ще бъде обявен търг от Министерството на младежта и спорта за базите. Тогава ние като основен претендент ще се включим, за да ги получим при преференциални условия. ЦСКА е единственият клуб, който плаща месечен наем за базите си. Това са сериозни суми. А ние не плащаме наем за "Олд Трафорд", заяви Марков, като допълни, че търгът бави ремонтните дейности на Панчарево.

"Надяваме се този наем да бъде в реални измерения, това имам предвид под "преференциални условия". Защото ние сме в неблагоприятна ситуация в това отношение в сравнение с нашите съперници от София. Надявам се въпросът да бъде по-скоро разрешен", коментира още той. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички