В ЦСКА са взели решение за бъдещето на Кирил Десподов


В ЦСКА са взели решение за бъдещето на Кирил Десподов
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4459 0

Ръководството на ЦСКА е взело решение за бъдещето на Кирил Десподов. Към атакуващия футболист има интерес от чуждестранни клубове, като съвсем наскоро дори се появи информация, че е желан и от ПСВ Айндховен. 

"Червените" обаче нямат намерение да продават Десподов през зимата, пише "Тема спорт". "Армейците" възнамеряват да отклонят всеки интерес към него и да го задържат и за пролетния полусезон.

Крилото е важна фигура в шампионските амбиции на тима и през последната година се наложи като ключов играч в състава. През миналата зима за него е имало оферта и от казахстанския Аснана, която също е била отхвърлена. Десподов в момента има лека травма и е изпратен на лечение в Белград при известната лечителка Мариана. Контузията на национална обаче не е сериозна.

В същото време ЦСКА смята да се подсили поне с двама или трима нови през зимата. "Червените" вече обявиха, че ще направят нов опит да вземат звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев, като този път се смята, че шансовете той да се озове на "Армията" са доста големи. От пловдивскич клуб обаче вече няколко пъти заявиха, че такъв шанс не съществува. Ето какво е тяхното мнение

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички