Уволняват треньори в ЦСКА, махат половината деца в школата


Уволняват треньори в ЦСКА, махат половината деца в школата
Снимка: Петко Налбантов/БГНЕС

1670 0

След като стана ясно, че ЦСКА ще играе във "В" група, промените в клуба не спират. Четирима треньори бяха уволнени от школата на "армейците", информира "24 часа". Освен това, половината деца и юноши, които тренират в клуба, също ще бъдат махнати. Идеята е да се заложи на качеството, а не на количеството, пише изданието.

Треньорите, които са освободени от поста си, са Христо Марашлиев, Иван Атанасов, Роман Костадинов, както и кондиционният специалист Георги Иванов. Интерес предизвиква махането на Марашлиев, който направи много силен състав от юношите старша възраст и стигна до полуфиналите, където драматично загуби от “Локо” (Сф).

Школата на "червените" ще е по подобие на тази на Литекс - с три до пет отбора и без подрастващи групи. Решението предизвиква недоволството на родителите, но в същото време, докато ЦСКА играе при аматьорите, няма нужда от много детско-юношески тимове, защото просто не участват в републиканските първенства на подрастващите.

Селекцията на децата, които ще останат в школата, е правена лично от спортния директор Пламен Марков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички