Юга: Върнах Купата на "Армията", време е и за Титлата


Юга: Върнах Купата на "Армията", време е и за Титлата
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1030 0

Един от основните футболисти на ЦСКА - Амос Юга, даде подробно интервю за предаването на Diema Sport - "Домът на футбола". Опитният играч коментира работата на Саша Илич начело на "червените", както и дали обмисля напускането на клуба.

"Определено имах много треньори тук. Илич е първият, който се включва с нас на тренировките. Доста е добър. Има този манталитет на победител, има огън в себе си и се опитва да ни предаде това. Когато иска да изгради един план, то ние трябва да повярваме в него. Левски се носи от инерцията на последните шест месеца, с новите играчи и новия треньор - играят добре, пресират добре. ЦСКА 1948 пък имат добър треньор, изпъкнаха и с трансфери. Ще видим. Срещу тях беше много трудно. Да не пропускаме и Лудогорец - фаворитът за титлата...този сезон ще е труден. За мен Лудогорец е на върха, а ние с Левски и ЦСКА 1948 сме на едно ниво, трябва да приключим пред всички тях", разкри Амос Юга.

На въпрос за трансфери и възможността да напусне ЦСКА, Юга сподели:

"Честно казано не. Преди да дойда тук ми свършваше договора във Франция. Имах оферта от френския Дюнкерк, който тъкмо беше спечелил промоция за втората лига. Тогава ми се обади агентът и ми каза, че имам оферта от България. Говорих със собственика и с още няколко човека преди да дойда тук. Искам да стана шампион. Минаха прекалено много години. Бях от тези, които върнаха Купата в тима, време е да направя това и в шампионата"

Ето какво още заяви играчът!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички