Удар за ЦСКА–София - загуби трети основен футболист


Удар за ЦСКА–София - загуби трети основен футболист

2179 0

Тежък удар понесе ЦСКА-София, след като още един основен играч се контузи. Аут от сметките на треньора Едуард Йорданеску поне за месец ще е десният бек Стойчо Атанасов, пише "Тема Спорт".

19-годишният талант започна силно сезона и веднага се утвърди като титуляр. По време на тренировка с младежкия национален отбор в събота обаче бранителят е скъсал менискус. Това го вади от терените минимум за 30 дни, което е най-оптимистичната прогноза, но е възможно възстановяването му да се проточи дори двойно повече.

Днес Атанасов ще премине допълнителни прегледи, които трябва да установят дали травмата му не е по-тежка. На "Армията" се безпокоят да не се окаже, че Стойчо има увреждания в коляното. Това би удължило значително престоя му извън терена.

Бранителят отдавна е имал проблеми в тази област, като се е знаело за нея още преди година. Контузията обаче се е отключила едва сега. На Атанасов ще му се наложи да претърпи операция, като той ще бъде подложен на артроскопия в сряда.

Стойчо става третият основен футболист в лазарета на "червените" и общо петият с травма в състава. Извън терена са нападателят Преслав Йорданов и бранителят Рафаел Перес, които скъсаха вътрешна връзка на коляното.

Колумбиецът напредва доста добре с възстановяването и не е изключено да се завърне на терена още след две седмици. Нападателят пък е в Германия, където преминава специална програма за рехабилитация и е аут поне до началото на октомври.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички