Ученици от Пловдив трогнаха учителка, която е фенка на ЦСКА, с незабравима покана за абитуриентски бал


Ученици от Пловдив трогнаха учителка, която е фенка на ЦСКА, с незабравима покана за абитуриентски бал
Снимка: facebook / CSKA1948OurWayOfLife

2199 0

Пловдивски ученици от 12-и "А" клас на местната Национална търговска гимназия поканиха зрелищно своята класна на предстоящия си абитуриентски бал, информираха от "Обединени спортни клубове ЦСКА" с пост във Фейсбук.

"Искахме да ѝ подарим един незабравим ден"

Учителката Светлана Чолакова, която преподава немски език и е запалена фенка на "червените", е била изненадана с факли и димки.

Светлана Чолакова с учениците си

"Още от 8-и клас първото нещо, което запомнихме за нашата класна беше колко голяма фенка е на ЦСКА. Още тогава знаехме как ще я поканим на бала", разказват учениците и допълват:

"Всеки час се обсъждаха мачове и футболни резултати, а 5 години по-късно ние станахме един отбор. Благодарение на нея! Тя ни подкрепяше и вярваше в нас, затова искахме да ѝ подарим един незабравим ден".

ВИЖТЕ ОЩЕ: ЦСКА зарадва известния български актьор Христо Пъдев! (ВИДЕО)

Ето какво гласи цялата публикация на "Обединени спортни клубове ЦСКА":

"12 А клас от Национална търговска гимназия, град Пловдив поканиха зрелищно своята класна за бала.

Учениците от Търговската гимназия поканиха на бала класната си ръководителка - Светлана Чолакова, учителка по немски език, която е запален фен на ЦСКА, като я изненадаха с факли, димки и голяма еуфория. Те споделиха: “Още от 8-ми клас първото нещо, което запомнихме за нашата класна беше, колко голяма фенка е на ЦСКА. Още тогава знаехме как ще я поканим на бала. Всеки час се обсъждаха мачове и футболни резултати, а 5 години по-късно ние станахме един отбор. Благодарение на нея! Тя ни подкрепяше и вярваше в нас, затова искахме да ѝ подарим един незабравим ден. Облякохме футболните тениски и въпреки всички различия пяхме заедно, запалили червени димки и със свирки на вратовете".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички