Търгът за емблемата на ЦСКА няма да е и през февруари


Търгът за емблемата на ЦСКА няма да е и през февруари
Снимка: БГНЕС

3710 0

Синдикът на ПФК ЦСКА АД Дора Милева потвърди, че ак­тивите на фалиралото дру­жество са оценени на около 2 милиона лева. Тя получи нова задача от съда през миналата седмица, след като се оказа, че имуществото на ПФК ЦСКА АД не е било оценено ка­то цяло.

"Окончателната оценка би трябвало да е готова в рам­ките на седмица или две, след което отново съдът ще има думата. При всички положе­ния търгът ще се забави и ня­ма да е в средата на февруа­ри, а най-рано в началото на март. Точна дата обаче няма как да кажа, защото зависи и от съда", коментира синдик­ът Дора Милева пред "Тема Спорт".

"Оценката на фалиралото дружество е за малко под два милиона лева. Не достига толкова. Надявам се обаче да съберем два милиона след търга, тоест да има наддава­не за активите", добави още Милева.

Както вече информирахме, активите на ПФК ЦСКА АД ще се продават накуп, като те ще включват емблемата с трите звезди, запорирани от НАП земи край София и море­то, както и остаряла техни­ка, служебни автомобили и старият автобус на школа­та.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички