Твърд титуляр в ЦСКА: Радвам се, че Лудогорец прославя България в Европа


Твърд титуляр в ЦСКА: Радвам се, че Лудогорец прославя България в Европа
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

6166 0

С доста голямо уважение и в джентълменски стил твърд титуляр в ЦСКА се изказа за Лудогорец и успехите на "орлите" в Европа. Става въпрос за централния защитник Християн Петров, който бе избран за най-добър играч на месец ноември в Първа лига.

Петров коментира емоциите покрай загубения сблъсък с разградчани. Той съжали за допуснатия гол в края и призна, че не си е взел нищо за спомен от "Българска армия", тъй като е бил завладян от емоциите.

Освен това отказа да прави конкретни сравнения между наставника на "червените" Нестор Ел Маестро и бившия треньор Саша Илич. Той се изказа добре и за двамата специалисти. Призна, че е доволен от представянето си през годината и че се радва за първите си голове за "армейците", като бе категоричен, че отборът му има всичко необходимо, за да спечели титлата.

Още: Бусато в ТОП 3 на вратарите в Първа лига, само един българин в петицата (СТАТИСТИКА)

Християн Петров с ласкаво изказване за Лудогорец

Накрая бе запитан и за успехите на Георги Дерменджиев и компания в Лигата на конференциите. Според Петров това няма да помогне на ЦСКА в борбата за титлата, но се радва, че Лудогорец е продължил напред и че прославя България.

Георги Дерменджиев като треньор на Лудогорец

"Имахме добри възможности да се класираме в групите на Лигата на конференциите, по една или друга причина отпаднахме в ранните кръгове. Не бих казал, че ще ни е от помощ, че Лудогорец ще играе в Европа напролет, радвам се, че продължиха и славят България" - призна той на пресконференцията. 

Петров е твърд титуляр в отбраната на "червените". Междувременно обаче се появи информация, че друг такъв, изваден от състава заради контузия, напуска ЦСКА и се запътва към Нидерландия.

Още: Брадли Мазику в нов спор с Лудогорец: Ще се опита да го изхвърли от Лига на конференциите

Сервет е добър познайник в България - ЦСКА го изхвърли още преди 25 години (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички