Турицов: Ще пробваме да спечелим всички мачове


Турицов: Ще пробваме да спечелим всички мачове
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

1091 0

Крайният бранител на ЦСКА - Иван Турицов, говори с треньора си Саша Илич пред медиите на официалния старт на зимната подготовка на "червените".

Според защитника, тимът от "Българска армия" ще даде всичко от себе си, за да опази първото място, което ЦСКА заема в Първа лига. Столичани имат превес от една точка пред втория Лудогорец.

„Завършихме есента на първо място, нормално е да има настроение в отбора. Всички са усмихнати, идват в добра настроение. Надявам се всички да са си починали добре и ще видим занапред  Най-малкото е, че завършихме първи есенния полусезон и това трябва да ни дава повече самочувствие. Не трябва да забравяме обаче какво се случи в предишните години. Трябва да продължаваме в същия вид, в който се представяхме миналата година“, започна един от българите в отбора.

„Има го във футбола, че понякога не играеш добре, но взимаш точки. Друг път играеш добре, но не взимаш точки. За всичко сме подготвени, надявам се да играем добре и да печелим точки“.

„Всеки един мач ни дава три точки. Ще се опитаме да вземем всички мачове. До колко е възможно това не знам, но наистина ще се опитаме“, заяви Турицов. А кой нападател се връща към тренировките на клуба, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички