Трети "армеец" скъса предни кръстни връзки за сезона


Трети "армеец" скъса предни кръстни връзки за сезона

1549 0

Левият бек на ЦСКА Виктор Райчев е скъсал предна кръстна връзка, информира "Тема Спорт". Това е показал прегледът му вчера. Така бранителят, дошъл на "Армията" от Миньор Перник, ще е аут от терените поне 6 месеца.

Това слага край на неговия сезон, а не се знае дали бекът ще успее да запише ново участие до края на календарната година.

Райчев се контузи от наглед безобидна ситуация при разгрома с 10:0 над Германея. Бранителят не бе фаулиран, но тежестта на тялото му падна върху коляното при една ситуация и перничанинът бе сменен принудително. В крайна сметка диагнозата му се е оказала една от най-лошите.

Райчев става третият играч на ЦСКА, скъсал предни кръстни връзки. Абсолютно същата контузия вече прекрати сезоните на Александър Бранеков и 15-годишния Валентин Антов.

Така до края на сезона Христо Янев остава само с една опция за левия бек - Милен Кикарин.

ЦСКА може на теория и на практика да стане шампион на Югозападната В група днес. "Армейците" се нуждаят само от точка срещу Сливнишки герой. В момента "червените" водят с 15 точки на Витоша Бистрица, 5 кръга преди края на първенството. Между двата отбора ще има мач на 18 май.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички