Треньорът на Лиепая Вигниевич: ЦСКА ще трябва да ни вземе насериозно в реванша


Треньорът на Лиепая Вигниевич: ЦСКА ще трябва да ни вземе насериозно в реванша
Снимка: Lap.bg

1406 0

Старши треньорът на Лиепая Небойша Вигниевич отдаде заслуженото на ЦСКА, наричайки го "отбор със страхотни качества", но призна след мача на неговия тим срещу "червените", че съперникът е подценил състава му:

"Това е добър резултат за нас. ЦСКА е отбор със страхотни качества. Не сме изненадани от резултата. Искам да поздравя играчите си, тъй като двубоят бе много труден. Изглежда мачът срещу Лудогорец е създал проблеми за ЦСКА. Те мислеха, че ги очаква лесен двубой", коментира той.

"Ние бяхме много мотивирани да покажем най-добрата си игра. Смятам, че ги изненадахме с нашата игра. Имахме по-чистите положения пред тяхната врата. Можехме да вкараме гол, бяхме по-близо до попадението".

"Мисля, че в реванша те ще трябва да разберат, че отборът ни е добър и ще трябва да ни вземат насериозно. Футболистите ми осъзнаха, че играят срещу много добри играчи. Мисля, че и ние ще бъдем по-добри във втория мач", сподели още Вигниевич.

"Имаме проблеми, тъй като имаме нови играчи, имаме контузени. Мисля, че ЦСКА може да играе по-добре. Те обаче не очакваха, че ние можем да се представим по този начин. Затова и допуснаха грешки", завърши анализа си на срещата треньора на Лиепая. 

Реваншът на мача ще се изиграе на 29 юли (четвъртък) от 17:00ч. българско време!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички