Тони Силва: Първо да стана шампион с ЦСКА, а след това трансфер


Тони Силва: Първо да стана шампион с ЦСКА, а след това трансфер

1261 0

Крилото на ЦСКА Тони Силва говори за бъдещето си пред "Тема Спорт". Португалецът заяви, че на този етап не му е самоцел да осъществи преминаване в друг отбор.

"Не мисля за трансфер в клуб от друго първенство. Съсредоточил съм се върху изявите си в ЦСКА. Искам да помогна на отбора да стане шампион. Това ми е първостепенната задача. Вече за трансфер не решавам аз, а и на този етап това не ми е основната цел. Но нямам нищо против да остана в ЦСКА", каза Силва, който в понеделник ще пристигне в София след 20-дневна почивка.

Лидерът в белгийското първенство Брюж обаче се готви да изпрати до броени дни оферта за крилото. Грандът следи португалеца още от миналото лято, когато той бе най-добрият в проверката между двата отбора в Холандия (3:2). Брюж изпрати на два пъти предложения за Силва, но те бяха отхвърляни.

Белгийският клуб обаче е затвърдил желанието си да привлече крилото с оглед изявите му през есента. Още преди Нова година от Брюж са запитали ръководството на ЦСКА за трансферната сума на португалеца и през следващата седмица се очаква чуждестранният клуб да излезе с конкретно предложение. Офертата вероятно ще е на стойност близка до 1 милион евро, но има известни условности, за да се стигне до нея. Брюж е близо до продажбата на нападателя си Николас Кастийо и ако тя бъде осъществена, то със сигурност ще последва предложение за Тони Силва.

През този сезон крилото на ЦСКА има 17 мача и 4 гола в А група, а в предходния шампионат записа 15 участия и 3 попадения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички