Toмов с пристъп в съда: Аз съм месията на ЦСКА! Аз,аз!


Toмов с пристъп в съда: Аз съм месията на ЦСКА! Аз,аз!
Снимка: БГНЕС

5571 0

Александър Томов не спира с голямата си манипулация, част от която е планът да остане на свобода чрез ЦСКА. Бившият политик отново се опита да предизвика обществена подкрепа за себе си от феновете на "червените". Целта е по този начин да се повлияе на съда и той да реши, че Лупи е невинен. На действия в тази насока сме свидетели от момента, в който Томов се завърна за втори път в ЦСКА през миналата година. Днес за пореден път бе гледано делото срещу Томов за източване на Кремиковци, а ето какво каза Томов, отново будейки сериозни съмнения за психичното си здраве:

“Стига, престанете с тези интриги! Заплати има. Вече съм ги превел на футболистите. Другата седмица и по една премия ще им раздам. Никога не е имало забавяне на пари в ЦСКА”, каза Томов пред блиц.

“Крайно време е да сложите черта на атаките по мой адрес. Както и да ме тъпчете, както и да ме атакувате, аз съм месията на ЦСКА! Аз, аз и никой друг! Миналото лято аз се хвърлих в огъня, докато всички вие, дето ме плюете, стояхте от страни и се тюхкахте. Имам план за спасението на ЦСКА и той е в действие”.

"Аз не лъжа. Никога не съм лъгал. Няма по-честен футболен шеф от мен. Само аз, Гриша Ганчев и Домусчиев плащаме редовно. Навсякъде другаде се бавят заплати – включително и в “Левски”. Защо обаче атакувате все ЦСКА и все мен?!”, завърши Лупи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички