Томов разпали бунт в ЦСКА заради двоен стандарт


Томов разпали бунт в ЦСКА заради двоен стандарт

1316 0

Пореден скандал се заформи в ЦСКА. Този път "старите кучета" в тима вдигнаха бунт заради пари, твърди "Меридиан мач". Валентин Илиев и компания са недоволни, че Александър Томов е платил всичко на Тончи Кукоч. За разлика от хърватина останалите играчи продължават търпеливо да чакат своя шеф да се разплати с тях.

Преди вчерашната тренировка българите в тима, подкрепени от всички чужденци, са поискали обяснение от ръководство. Те не могат да си обяснят различния аршин при плащането от страна на Томов. Кукоч заплаши с напускане и набързо му бяха платени парите.

"Какво е това отношение? Какъв е този, че да получи всичко, а ние да чакаме? Подиграват се с нас. Проявяваме търпение и разбиране, но защо? Явно трябва да извиваме ръцете на Томов, за да си взимаме парите навреме", са били малка част от коментарите на футболистите.

Изпълнителният директор Александър Тодоров се е наложило по спешност да отиде до Панчарево. Приближеният на Томов се е опитал да успокои обстановката сред звездите на ЦСКА. Резултатът е бил нулев и заниманието протекло под сериозно напрежение. Треньорският щаб се оказва най-потърпевш, след като трябва да бъде буфер между двете страни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички