Томов плаши Карачанаков: Знаем какво се случва с тези, които напускат ЦСКА


Томов плаши Карачанаков: Знаем какво се случва с тези, които напускат ЦСКА

2836 0

Председателят на Надзорния съвет в ЦСКА Александър Томов хвърли вината за случая "Антон Карачанаков" върху мениджърите на играча.

Както е известно, на юношата на Пирин (Благоевград) му писна да не получава повече минути на терена (48.3 средно на двубой за настоящия сезон) и реши да разтрогне по вина на клуба заради неплатени заплати.

Самият играч призна, че му е писнало от отношението на Стойчо Младенов, но от ЦСКА продължават да твърдят, че са били коректни към играча и той ще бъде съден.

Мисля, че в ЦСКА Карачанаков щеше да си вдигне цената. Тактиката на нашия старши треньор е постепенно да изгражда звезди. Ние споделяме неговото търпение и внимание към много хора. Не е било желание на ЦСКА Карачанаков да напусне, а отговорността е на неговите мениджъри", категоричен беше Томов.

"Той бе почтен и каза причината, че иска да играе. Ако има отбор, особено в Испания, му пожелавам успех. Ще заведем дело срещу състезателя, пък каквото съдът реши", разкри още Томов. 

"Нямаше техническа възможност да му платим по време на празниците. Когато причините да назовани неискрено, то ние си защитаваме интересите на клуба. Всички знаем какво се случва с футболистите, които напускат ЦСКА", заяви Томов, който намекна, че Карачанаков може да последва съдбата на Емил Гъргоров, който в момента е без отбор.

"Визирам Гъргоров, Косоко. Двамата са без отбори след като си тръгнаха, а само преди няколко месеца търсеха повече пари. Действието на г-н Тодоров е било обосновано. И Гъргоров, и Косоко в момента са без отбори. Задължение на ръководството на ЦСКА е да защитава интересите на клуба", заъвърши темата Томов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички