Томов намекна за участие на Лудогорец в "атаката" срещу ЦСКА


Томов намекна за участие на Лудогорец в "атаката" срещу ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1906 0

Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов намеси индиректно Лудогорец като претендент за титлата в атаката срещу "червения" клуб. Политикът твърди, че отказването на бизнесмените Юлиян Инджов и Петър Манджуков от участие в управлението на клуба е атака.

По време на цялото си гостуване в предаването "Тази събота" той поддържаше тезата си за атаката. Запитан дали ще даде акциите си на феновете, той избегна въпроса.

"Нямам доверие в този човек Инджов. Той имаше всички акции преди 10 дни. Отговорността му бе да плати заплатите, не го стори. Ако не се бяхме намесили, щяха играчите да се разпилеят. Инджов се отказа нарочно, не по своя воля", коментира шефът в ЦСКА.

"Изключено е да играем с Бистришките тигри. Направихме извънреден план. Платили сме заплатите на тези 19-20 души, които са в Македония в момента. Останалите ще си ги получат в понеделник. Има изготвен план да платим всичко по лиценза", допълни той.

Дългът, който заплашва лиценза на ЦСКА за Европа, е 800 000 лева, заяви той. "Могат да се намерят, а и 31 март като срок не е сакрален, може да се решат въпросите", добави той.

"Убеден съм, че има атака срещу ЦСКА, но нямам доказателства. Някой е решил ЦСКА да бъде зачеркнат. Ние сме основен претендент за титлата, ако това се разбута, ще спечели другият претендент", посочи Томов.

Той опита да направи разбор на похарчените за 2013 година 14 милиона: 4 милиона са отишли за отборите, 4 милиона са наследени, 2 милиона за текущи разходи. "Изнесохме го пред всички. С под 5 милиона не можеш да издържаш ЦСКА", отсече той.

"Не харча повече, отколкото мога да си позволя. Комисиони в нашия клуб не се раздават. Вярно, треньорското ръководство взима сериозни пари, но то е защото предишното не им е плащало. А и не бива да се изнасят от акционери такива информации", каза още той.

"Прозрачност и честност има в ЦСКА. Аз съм отличник при данъчна проверка. Малко лични средства съм влагал в ЦСКА, фирмени - доста", категоричен бе той.

Помолен с ръка на сърцето да каже дали е откраднал и стотинка, той отсече: "Никога, точно обратното! Само даване. Александър Томов никога не пипа чуждото, всичко останало е атака!".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички