Тодоров: Следващата седмица ЦСКА ще има нови собственици


Тодоров: Следващата седмица ЦСКА ще има нови собственици
Снимка: БГНЕС

1183 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров заяви, че прехвърляне на мажоритарния пакет акции в клуба ще има. Това ще се случи през следващата седмица.

"Драма няма, всичко е наред. Не е имало "засечки" на сделката, каквито писания се появиха. Някои от хората, които са обвързани с процеса по прехвърлянето на акциите, не бяха в България, така че това нямаше как да се осъществи. Вероятно през следващата седмица ще има нови собственици", каза Тодоров пред "Тема Спорт".

Той потвърди, че няма да остане изпълнителен директор на клуба. "Вече се нуждая от почивка. Следващото ръководство ще избере такъв. Трябва да се изберат нови членове на УС и един от тях ще стане изпълнителен директор. Вероятно ще остана в ЦСКА до края на месеца", поясни той.

Той посочи, че засега няма освободени треньори в школата. "Чакам този, който отговаря по спортно-техническите въпроси, да ми предостави списък", заяви Тодоров.

Юлиян Инджов пък отказа да коментира в подробности ситуацията в ЦСКА.

"Засега няма смяна на собствеността. Кога и дали ще има - не знам", бе лаконичният му коментар.

Така в момента мажоритарни акционери в ЦСКА продължават да са Ивайло Манджуков и Милко Георгиев, които държат 82% от всички книжа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички