Тодоров отива на срещата за Висшата лига


Тодоров отива на срещата за Висшата лига
Снимка: БГНЕС

759 0

ПфК ЦСКА получи покана за прословутата дискусия между БФС и клубовете по проекта "Висша лига". Срещата ще се проведе на 5 април от 14:00 часа в столичен хотел, след като на два пъти беше отлагана датата на провеждане. От страна на армейците ще присъства изпълнителният директор на ПФК ЦСКА Александър Тодоров. Любопитното е, че по същото време в Софийския градски съд ще се проведат и две заседания по възражения, свързани с дълговете на клуба.

"Ще присъствам на срещата за Висшата лига, а не на заседанията в съда", каза Тодоров пред вестник "Тема Спорт". "Много ми е интересно да видя какво са измислили в БФС. А и нали ще викат помощ от Холандия. Нека видим какво предлагат", добави Тодоров.

Поканата е била получена след 18:00 часа в сряда. На дискусията между БФС и клубове от А, Б и В група се очаква от футболния съюз да начертаят някакви планове за Висша лига.

От централата се надяват тя да стартира през лятото, но подобен проект ще се обезсмисли напълно, ако няма начин ЦСКА да участва в ново първенство. А от БФС не дават никакви индикации, че това може да се случи. Даже напротив - президентът Борислав Михайлов заяви, че "ЦСКА може да се върне сам, никой друг не може да го връща". Един от приближените му в БФС Павел Колев също заяви преди време, че съществува възможност ЦСКА да не участва във Висша лига от лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички