Тодоров: 6 млн. лв са изплатени, търсят се варианти за продължаването на съществуването на ЦСКА


Тодоров: 6 млн. лв са изплатени, търсят се варианти за продължаването на съществуването на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

804 0

"6 милиона лева са платени като финансови средства, дори публикувахме и списъци на кой колко е платено". Това заяви изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров на специална пресконференция относно състоянието на "червените".

Тодоров показа и документи по време на едни от предишните собственици на тима.

"НАП не признава две фактури на стойност близо 4 500 000 лева без ДДС. Фактурата е издадена от Титан Спорт във връзка със строителство на базата на Панчарево. 3 прекрасни терена, хотел с възстановителна база и там да грее и да свети. Втората фактура е от 7 март 2011 година. 1 750 000 лева за почистване на стадион "Българска армия". За почистване на стадион "Васил Левски" след мач на ЦСКА срещу Левски се плаща 7000 лева", сподели шефът на "червените".

"Докато съм бил изпълнителен директор минаха 4 собственици, сега има и синдик. Ако имаше някакви нарушения от моя страна смятахте ли, че някои нямаше да скочи за законови нередности", коментира Тодоров.

Той сподели и, че дружеството може да бъде оздравено и самият той подкрепя този вариант. "Търсят се варианти за продължаването на съществуването на ЦСКА. Трудно е това дружество с лека ръка да се зачеркне, то е разковничето ЦСКА да продължи да съществува като клуб от юридическа гледна точка. За клубове като ЦСКА, които са световноизвестни, които се наблюдават от УЕФА и ФИФА, не е толкова лесно. Търсят се варианти, може и оздравяване на дружеството всичко се случва на този свят", коментира още Тодоров.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички