Тобиас Хайнц остава резерва срещу Левски, само едно нещо може да разубеди Стамен Белчев


Тобиас Хайнц остава резерва срещу Левски, само едно нещо може да разубеди Стамен Белчев
Снимка: Lap.bg

6059 0

Двубоят между Левски и ЦСКА се задава на хоризонта за втори път през този месец, но битката този път е от шампионския плейоф на Първа лига. Само преди 20-ина дни "сините" загубиха с 2:0 и изиграха слаб мач, като този път ще се постараят да се реваншират пред феновете.

Един от титулярите в ЦСКА може да отстъпи мястото си

Тобиас Хайнц се разписа в последния мач срещу Левски

И в двата състава се очаква да има промени, като не е изключено един от основните играчи на ЦСКА - Тобис Хайнц да остане на резервната скамейка, пише "Тема спорт". Той бе използван като "фалшива деветка" в последния кръг от редовния сезон срещу Арда, като дори се отчете с попадение. За сблъсъка с Левски обаче на линия ще бъди титулярният централен нападател Фернандо Каранга, който ще е на върха на атаката.

Единствената възможност Тобиас да стартира е да замени Улаус Скаршем отдясно, но той изигра най-силния си мач с червената фланелка досега именно в Кърджали, като отбеляза и победното попадение в срещата. Затова и е по-вероятно бившият футболист на Розенборг да стартира в събота.

Има обаче един коз, който може да натежи при решението на Стамен Белчев, а именно че Хайнц е по-опитен в дербито и вече се е разписвал два пъти в мрежата на Левски. Включително и при последния сблъсък. А Стамен Белчев има и още една дилема, която трябва да реши за съботния сблъсък.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички