Титуляр на ЦСКА пропуска мача с Лудогорец


Титуляр на ЦСКА пропуска мача с Лудогорец

1361 0

Халфът на ЦСКА Давид Си­мао ще бъде наказан за мача с Лудогорец на 23 април (неде­ля) от 20:00 часа, след като получи 72-рия жълт картон в кариерата си. Срещу Локо Пд (2:1) португалецът бе санкциониран за пети път в Пър­ва лига и правата му ще бъ­дат спрени за една среща.

Ре­ферът Станислав Ставров му спести изгонване. Симао първо влезе в пререкание с Умарбаев от Локо и се стро­поли на земята, държейки се за лицето. Това доведе до червен картон на таджика и жълт за португалеца. Малко след това халфът на ЦСКА влезе грубо в краката на Дани Кики, но Ставров не го де­корира за втори път. Ста­мен Белчев веднага реагира и го извади от игра.

Португалецът има сериоз­ни проблеми с дисциплината на терена, за което говори красноречиво статистика­та. В своята професионална кариера, започнала през 2009 г., Симао е получил 72 жълти картона във всички турни­ри. За Арука има 34, за Фатима и Маритимо е с по 10, в Пасош Ферейра има 7, в Ака­демика Коимбра 6, а в ЦСКА -5. За армейците той видя и червения цвят. Това се случи в Коматево срещу Ботев (0:0) на 1 октомври, след ка­то удари без топка Тодор Неделев.

Срещу Лудогорец двойка­та вътрешни полузащитни­ци на ЦСКА отново ще бъде в състав Пинто и Бумал, който се завръща след лека травма в глезена. На линия след нака­зания ще са и Арсенио и Чор­баджийски, а Каранга ще е под въпрос до последно, пише "Тема Спорт".

След мача на "Лаута" чер­вените бяха пуснати в трид­невна почивка и ще започнат подготовка за двубоя с Лудо­горец в понеделник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички